Privatni album
Privatni album

FOTO Splitski Marcelo i prvi topnik juniora kluba s Parka mladeži pojačali Junak

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 08:05

S iskusnim trenerom Ivanom Matićem klub iz Sinja želi u viši rang

Sinjski Junak se pojačava, momčad Ivana Matića koji je svojevremeno bio na pragu ulaska u Europsku ligu sa Splitom, okuplja kadar u borbi za Drugu HNL.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Postojećoj skupini domaćih igrača nedavno se priključio Ukrajinac Danilo Riabec koji je došao iz Kustošije, a za tog krilnog napadača interes je ove zime pokazivao i Hajduk. Riabec se afirmirao u Splitu koji je sad u petom rangu natjecanja, ali zato juniori igraju Prvu nogometnu ligu.

Iz kadra prošlogodišnjih juniora koji su izborili povratak u elitu, Junak je angažirao dvojicu koji su dali veliki doprinos tom uspjehu.

NK JunakNK Junak


Jedan je 19-godišnji Frane Paviškov, dentarfor koji je bio prošle sezone najbolji strijelac, a drugi je donedavni kapetan momčadi Domagoja BobanaMartin Martinović (20).

Dok za Paviškova govore golovi, za Martinovića se može reći da je kao lijevi bek jako obećavao u pionirskom uzrastu, a sad to potvrdio i u juniorskom, ali je igrao i za seniore RNK Split. Tako je prije šest godina boravio u kampu Real Madrida u Valdebebasu gdje je nastala fotografija s legendarnim lijevim bekom Marcelom, a Splićanin je od tada dobio nadimak po uzoru na Brazilca.

Privatni albumPrivatni album


Za oba izdanka Splitove škole koja je poznata po kvalitetnom radu i izbacivanju talenata, interes je pokazalo još klubova, no dvojac se odlučio za projekt institucije Cetinske krajine, napredovanja u viši rang, jer Junak ima sve potrebne uvjete, odličan stadion, tradiciju te iskusnog trenera s kojim može ući u bitku u Trećoj HNL Jug. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

JunakRNK SplitFrane PaviškovMartin MartinovićDanilo RiabecIvan MatićDomagoj BobanReal MadridMarceloLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti