Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

FOTO Sjajne vijesti za Vatrene i Bayern: Stanišić se vratio treninzima

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 15:15

Nažalost, to ne znači da je tu kraj problemima za Bayern

"Josip Stanišić u ponedjeljak je odradio svoju prvu seriju trčanja nakon što mu je puknuo kolateralni ligament desnog koljena", pohvalio se Bayern na službenim kanalima pa pojasnio:

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Branič Bayerna odradio je individualno trčanje na terenu u Säbener Straße. 24-godišnjak se ozlijedio na treningu neposredno prije početka sezone Bundeslige u kolovozu."

Podsjetimo, Stanišić je ove sezone korišten samo u pobjedi Münchena od 4-0 u prvom kolu DFB-Pokala kod Ülma nakon što se vratio u svoj matični klub s posudbe u Leverkusenu, gdje je u minuloj sezoni osvojio Bundesligu. Sada će se polako vraćati u momčad kako se opet ne bi dogodilo pogoršanje ozljede.

Osim njega, u Bayernu se nadaju i povratku novohg pojačanja Horkija Itoa, bivšeg igrača Stuttgarta koji se još nije oporavio od loma metatarzalne kosti. Njih dvojica, kao ni Aleksandar Pavlović, koji je operiran nakon sloma ključne kosti, naravno, nisu niti tema kada se govori o gostovanju Bayerna kod Barcelone, a Kompany na raspolaganju još uvijek nema niti Sachu Boeya. S druge strane momčad iz Münchena nada se povratku Jamala Musiale za utakmicu Lige prvaka u srijedu u Barceloni nakon što je nedavno morao pauzirati zbog ozljede kuka. (eg)





,


Tagovi

Josip StanišićBayernBundesliga

Ostale Vijesti