Privatni album
Privatni album

FOTO Nije se slavilo samo u Zagrebu: 'Pola' Hercegovine na čitlučkim ulicama, navijači 'okrenuli' vola od gotovo 500 kg!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.05.24. | 10:00

Fešta za Dinamovu uspješnu sezonu o kojoj će se dugo pričati i u susjednoj BiH

Dok su prizori velikog slavlja Dinamova naslova u Zagrebu 'okupirali' brojne medije i društvene mreže, a već danima se priča o proslavi trostruke krune, kakvu Dinamovi navijači nisu doživjeli punih 17 godina, dobili smo fotografije i iz susjedne Bosne i Hercegovine. Točnije iz Hercegovine, iz Čitluka, gdje već godina postoji Udruga Dinamovih navijača 'Dinamo u srcu Brotnjo', koja je organizirala veliku feštu povodom uspješne Dinamove sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nije se, dakle, slavilo samo u Zagrebu, Čitlučani su ponosni na slavlje, koje su priredili, a ono je kulminacija svega onoga što svakodnevno prolaze za Dinamo i zbog Dinama. Često ih se može sresti na utakmica u Zagrebu, a kad nisu na stadionu, gledaju Dinamove utakmice u kafiću Udruge u Čitluku, okićenom Dinamovim zastavama, šalovima, grbovima... Ovom prilikom na toj je fešti bilo 'pola Hercegovine', koja i inače jako 'diše plavo', a posebnost je ove proslave, što su organizatori iz čitlučke Udruge 'okrenuli' vola od 430 kilograma i podijelili meso besplatno, ispečeno je vipe od 150 kg roštilja, jelo se, pilo se, pjevalo... Fešta za pamćenje, u svakom slučaju!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoBrotnjo ČitlukHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti