HNK Šibenik
HNK Šibenik

FOTO Nekadašnji miljenik Riječana potpisao za novog-starog HNL člana!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 22:38

S Rijekom je osvojio dvostruku krunu u sezoni 2016./17. te je po izboru navijača proglašen najboljim lijevim bekom desetljeća

Leonard Zuta potpisao je jednogodišnji ugovor sa Šibenikom, a dolazi na Šubićevac iz redova švedske Brommapojkarne. Rođen je 9.kolovoza 1992.godine u Goteborgu te igra na poziciji lijevog beka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osim za Brommapojkarnu, Zuta je u karijeri nastupio za Vastra Frolundu, Hacken, Rijeku, Konyaspor, Lecce i Valerengu. Pratitelji HNL-a najviše ga pamte iz redova Rijeke gdje je imao zlatno doba svoje karijere.

S Rijekom je osvojio dvostruku krunu u sezoni 2016./17. te je po izboru navijača proglašen najboljim lijevim bekom desetljeća.

U najvišem rangu hrvatskog nogometa upisao je preko 100 nastupa. Također, Zuta je zaigrao za seniorsku nacionalnu selekciju Sjeverne Makedonije 15 puta.

Vjerujemo da će Leonard svojim iskustvom i kvalitetama doprinijeti napretku HNK Šibenik te pomoći klubu u postizanju zacrtanih ciljeva. Ugovor s našim klubom potpisan je na jednu godinu uz mogućnost produljenja na još jednu.

“Presretan sam zbog dolaska u Šibenik, kroz karijeru sam puno puta igrao na Šubićevcu, ali na suprotnoj strani. Stiglo je vrijeme da obučem i narančasti dres. Znam da je riječ o klubu bogate tradicije, s vjernim navijačima. Veselim se novim izazovima te vjerujem u uspjehe s Narančastima", izjavio je povodom dolaska Leonard Zuta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Leonard ZutaHNK RijekaNK ŠibenikLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti