FOTO Maestro u Madridu ugostio Marića, Bišćana, Tomića, Čalu, Franju... Navijači 'luduju' po društvenim mrežama: “Imalo bi smisla!”

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 14:06

Najboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena ove nedjelje očekuje El Clasico, lako moguće i posljednji kojeg će odigrati u svojoj karijeri

Dan prije utakmice koja nije 'kao i sve druge', Luka Modrić u Madridu je ugostio neke od svojih bivših suigrača te prijatelje. Maestru su u posjet stigli Igor Bišćan, Hrvoje Čale, Silvio Marić, Ante Tomić, Ivica Vrdoljak, Branko Hucika, Antonio Franja, Ivan Čuić i brojni drugi, s tim da svi oni imaju minimalno jednu zajedničku stvar - Dinamo!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naravno, ova objava na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara, a svakako se najčešće može pročitati: "Imalo bi smisla!"

Luka će ove nedjelje sa svojim Real Madridom na Santiago Bernabeuu ugostiti Barcelonu, a mnogi vjeruju da bi baš ovaj El Clasico mogao biti i posljednji Maestrov u profesionalnoj karijeri.

Okupljeno društvo 'udarilo je' jednu fotografiju za sva vremena, a osim Lukine desetke, na slici se vidi i Zlatna lopta koju je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena osvojio 2018. godine.

Foto: Ivica Vrdoljak Instagram ScreenshotFoto: Ivica Vrdoljak Instagram Screenshot



Tagovi

Luka ModrićEl ClasicoReal MadridBarcelonaSilvio MarićAntonio FranjaHrvoje ČaleAnte TomićIgor BišćanIvica Vrdoljak#imalobismislaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti