Germanijak
Germanijak

FOTO Ekskluzvne snimke: Jakirović upravo stigao u Maksimir!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.08.23. | 19:34

Novog Dinamovog trenera uhvatili smo u trenucima kada je stigao na novo radno mjesto

Dinamo je u rano poslijepodne objavio kako je Igor Bišćan bivši, a tek što su se javila nagađanja tko će biti novi trener, Modri su preduhitrili sve i objavili - Sergej Jakirović sjeda na klupu hrvatskog prvaka. Novog trenera uhvatili smo dok je dolazio na Maksimir, vjerojatno na obavljanje službenog fotografiranja i ostalih procedura koje ga kao novog šefa struke slijede.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na užarenu trenersku poziciju, dakle, dolazi dosadašnji trener Rijeke i to munjevitom brzinom. Doduše, bio je Jakirović već dugo blizak Dinamovim krugovima, dogovori su se odvijali i prije nekoliko mjeseci, tada je sve propalo, ali ovoga puta nije. Popularni profa Jakir dolazi u neugodnom trenutku, pred novi europski izazov koji mu je na rasporedu već za tri dana.

U predvečerje ovoga ponedjeljka, naša kamera snimila ga je kako ulazi na novo radno mjesto, na Maksimir, stadion koji traži obnovu, a traži ju i klub. Nakon zaredanih kikseva u HNL-u i Ligi prvaka, Plavi se žurno žele vratiti na pobjedničke staze kako ne bi olako izmakli europski milijuni, grupe, a što je najbitnije - titula hrvatskog prvaka. Sergej Jakirović ima pune ruke posla, a prvi veliki ispit već je u četvrtak protiv Sparte iz Praga u 20 sati u Zagrebu.


GermanijakGermanijak
GermanijakGermanijak
GermanijakGermanijak



Tagovi

Sergej JakirovićDinamo ZagrebGNK DinamoMaksimir

Ostale Vijesti