Luka Batelić/Pixsell
Luka Batelić/Pixsell

FOTO Dinamovci donijeli Sunce u Maksimir, Zagreb ih burno dočekao, navijači skandirali Petkoviću!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.05.24. | 01:05

Po dolasku iz Rijeke Dinamove nogometaše dočekali su brojni navijači kod maksimirskog stadiona

Slavlje je počelo još u svlačionici Rujevice, trajalo je čitavim putem do Zagreba. A već na ulasku u grad baklje, navijači uz cestu, zaustavljanje autobusa s igračima... Slične scene kao i kad je Dinamo nedavno slavio u HNL derbiju na Rujevici ponovile su se i noćas kad su Sergej Jakirović i igrači osvojili i Kup! Rabuzinovo Sunce stiglo je u Zagreb nakon tri godine, Dinamo je nadigrao i pobijedio Rijeku (3-1), Modre su kod maksimirskog stadiona dočekali brojni navijači.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Baklje, vatromet, mlado i staro, Dinamove pjesme. Igrači su s peharom izišli iz autobusa, pokazali ga navijačima, zapjevali zajedno s njima, neki su si dali i malo previše oduška pa zapalili i baklju. Zagreb, onaj dio koji diše za Dinamo i koji je s Dinamom živio ovu tešku, neizvjesnu sezonu, dočekao je svoje junake na svoj način, a jedan od heroja, se samo finala Kupa već i čitave sezone, Bruno Petković, dobio je i zaslužene ovacije.


"Petko, ostani!", orilo se Maksimirom u zagrebačkoj noći slavlja. Što li će tek biti u nedjelju, nakon zadnje utakmice sezone protiv Rudeša, kad se Dinamovim igračima sprema velika fešta, vožnja otvorenim autobusom do Trga, uz vjerojatno prepune ulice!? Sezona, koja je dobrim dijelom išla u sasvim drugom smjeru završila je - savršeno! (G)




Tagovi

GNK DinamoHNK RijekaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti