Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Fiorentina želi Baturinu! Spremni su ponuditi 14 milijuna eura i bonuse, a sve ovisi – o Mourinhu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.24. | 10:47

Vijest je donio Di Marzio, jedan od relevantnijih talijanskih izvora, s tim da prva ponuda Viola ne zadovoljava Plave…

Sprema li nam se to prava bomba za kraj prijelaznog roka? Fenomenalna forma Martina Baturine, koji otpočetka ove sezone igra sjajno, nije prošla ispod radara čelnicima Fiorentine, a kako javlja Gianluca Di Marzio, inače jedan od relevantnijih stručnjaka za transfere, Viole su za dragulja Dinama već sada spremne platiti 14 milijuna eura i bonuse.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, da bi Viole krenule po Baturinu, prvo moraju prodati Amrabata, a njega u svoje redove želi dovesti – Jose Mourinho. Dakle, ako The Sperical One napravi prvi korak te za 14, 15 ili 16 milijuna eura (o tim iznosima špekuliraju strani mediji) dovede Marokanca u Fenerbahce, onda će se u Firenci otvoriti prostor da se novom treneru Raffealu Palladinu osigura još jedno veliko pojačanje.

Podsjetimo, Viole su ranije ovog ljeta dovele Gudmundssona, Keana, Pongračića, Richardsona i Valentinija, dok su od 'zvijezda' ostali samo bez Gonzaleza koji je otišao u Juventus te Milenkovića koji je postao Šumar.

No, još je jedna 'caka' u cijeloj priči. To što su Viole zasad spremne ponuditi ne zadovoljava Dinamo, jer oni svojeg dragulja cijene na 20 milijuna eura. Dakle, osim što moraju prodati Amrabata, još moraju i malo 'podebljati' ono što su usmeno rekli da su spremni staviti na papir.

U svakom slučaju, ljeto se možda bliži kraju, ali temperature su i dalje na vrhuncu. Što će tek biti ako se priča dodatno zakotrlja, odnosno ako pak Martin novom sjajnom utakmicom u Bakuu dodatno 'napali' navijače Fiorentine, ne želimo ni pomišljati, ali sigurni smo kako će se na ovu temu napisati još podosta tekstova u danima koji dolaze… (I.A.S.)



Tagovi

FiorentinaMartin BaturinaHrvatska nogometna ligaHNLDinamo ZagrebGNK DinamoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti