Josip Regović/Pixsell
Josip Regović/Pixsell

Fiorentina je htjela poslati novu ponudu, ali u Dinamu su rekli 'NE'. Baturini i Sučiću novi ugovori

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 31.08.24. | 12:20

Potvrđeno nam je i da će Dinamo do kraja prijelaznog roka dovesti još jednog napadača

Ostanak Martina Baturine i dalje je vruća tema u Maksimiru, a oko neizvjesnosti, koja je u petak vladala oko transfera u Fiorentinu otkriveni su i neki novi detalji.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Talijani su jako zapeli, Dinamo je odbio tri ponude i kad se činilo da je priča završila, stigla je i četvrta. Fiorentina je pondila 15 milijuna eura, plus 5 milijuna bonusa te 10 posto idućeg transfera. Naravno da se o tome pričalo, obavljeni su razgovori i s Martinom, koji ni u jednom trenutku nije inzistirao na odlasku. Da je Dinamo prihvatio ponudu, otišao bi, ali nije pritiskao, molio, preklinjao... Svjestan da u ovom trenutku ima win-win situaciju, izog Lige prvaka i reprezentacije i da mu transfer neće pobjeći.

Fiorentina je zvala još jednom, najavila ponudu od oko 18 milijuna eura plus dodaci, ali Dinamov Izvršni odbor na čelu s Velimirom Zajecom definitivno je prelomio da Baturinu nsće pustiti ispod 24, 25 milijuna fiksne odštete. I tu je bio kraj priče.

Doznajemo kako će rasplet tih pregovora biti, očekivano, novi ugovori za Baturinu i Petra Sučića, čiji je odlazak u Como također stopiran početkom prijelaznog roka. Jasno, novi ugovori bit će bitno izdašniji nego aktualni.

I da... Potvrđeno nam je da će Dinamo do kraja prijelaznog roka dovesti još jednog napadača. Na stolu Marka Marića su tri ili četiri opcije, radi se o igračima, koji bi bili spremni biti dio rotacije, neće to biti neki bombastičan transfer, ali trebalo bi doći ime, koje će moći rasteretiti Petkovića i Kulenovića u gustom rasporedu utakmica na tri fronta. (T.N.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLPetar SučićMartin BaturinaGNK DinamoDinamo ZagrebVelimir ZajecFiorentina

Ostale Vijesti