Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ferro raskinuo s Hajdukom, poznato je gdje nastavlja karijeru

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 18:39

Portugalski insajder za transfere se oglasio

Prema pisanju portugalskog insajdera za transfere, Hajdukov stoper Francisco Ferro, raskinuo je sa splitskim klubom te kao slobodan igrač treba potpisati za Estrelu da Amadoru.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ferro je prekobrojan u Hajduku, Gennaro Gattuso nije ga vodio na pripreme kao ni Leona Dajakua i Yassinea Benrahou, te su sva trojica dobili mogućnost da potraže novu sredinu, odnosno našla su se na transfer listi.

Ferro je velika marka u Portugalu, svojevremeno je bio član Benfice s otkupnom klauzulom od 100 milijuna eura, ali nije napravio ono što se od njega očekivalo. Isto vrijedi i za dva mandata u Hajduku koji je ga je platio da bi ga doveo u svoje redove. Istina, prošle sezone imao je problema s ozljedama, no nikada zapravo nije bio blizu prvoj momčadi u kojoj su se standardizirali Filip Uremović i Zvonimir Šarlija.

Još ranije spominjao se interes Estrele Amadore, no sada je sve jako blizu završetku posla, premda nema službene objave s Hajdukova strane da je ugovor raskinut, a ne znaju se ni detalji oko trajanja nove avanture u domovini, ali se očekuje ugovor na dulje razdoblje.. (ias, dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukFerroEstrela da Amadora

Ostale Vijesti