EXPA/ laPresse/ Fabrizio Corradetti
EXPA/ laPresse/ Fabrizio Corradetti

Fenomenalni Pandur briljirao u remiju Hulla i Millwalla, Rooneyeva momčad usprkos dva crvena kartona osvojila bod

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 16:49

Hrvatski vratar u sjajnoj je formi na otvaranju sezone

Pobjedom Leedsa u gostima kod Sheffield Wednesdaya (2-0) ovog je petka otvoreno 3. kolo Championshipa, dok je u subotu na rasporedu bilo novih 10 utakmica od kojih je jedna od najzanimljih svakako bila ona između Hulla i Millwalla. Na golu Hulla i ovog je puta bio Ivor Pandur, a prema mnogim engleskim medijima, upravo je on u remiju 0-0 bio jedan od najboljih pojedinaca na ogledu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na otvaranju sezone Hull je u prva dva kola upisao dva remija, oba puta je rezultat bio 1-1 (Bristol, Plymouth), da bi sada u 3. kolu odigrali susret bez pogodaka.

Iako su bili bliži slavlju, Hull nije uspio doći do sva tri boda, s tim da su i gosti imali nekoliko sjajnih prilika na utakmici, što potvrđuje i broj udaraca 15(5). No, put do gola domaćina nogometaši Millwalla nisu uspjeli pronaći, a svoje prste u tome itekako ima i Ivor Pandur koji je ponovno briljirao na golu Hulla.

Pandur je otpočetka sezone sjajan na vratima Hulla, a iako se proteklih dana pisalo kako u klubu razmišljaju da dovedu još jednog vratara na posudbu kako bi Pandur dobio pravu konkurenciju za poziciju startnog vratara, nakon ovakvih njegovih izvedbi jasno je kako bi to bilo bezvezno – bacanje novaca.

Podsjetimo, Pandur je u Hull stigao iz Fortune Sittard još u siječnju ove godine, ali na svoj debi u dresu nove momčadi morao je pričekati novu sezonu. Hull je za njega izdvojio dva milijuna eura, a ako ovako nastavi, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da mu tržišna vrijednost uskoro udvostruči ili utrostruči.

Od ostalih utakmica igranih u ranijem terminu spomenimo kako je Bristol City odigrao 1-1 s Coventryjem, a istim rezultatom završila je i utakmica između QPR-a i Plymoutha kojeg vodi Wayne Rooney, s tim da je momčad nekoć legendarnog napadača Uniteda utakmicu završila s čak dva igrača manje u polju.

Inače, osim Pandura u Championshipu igraju još trojica Hrvata – Ivo Grbić (Sheffield United), Ante Crnac (Norwich) te Antonio Tikvić (Watford). (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Hull CityIvor PandurChampionship

Ostale Vijesti