Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Farmaceuti doveli novo pojačanje, u Koprivnicu stigao bivši član Rođenih koji je lani igrao 3. HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.07.22. | 09:48

Godinu dana igrao je za mladu momčad Readinga.

Seid Behram od nove će sezone braniti boje Slaven Belupa, objavili su iz kluba na društvenim mrežama. 23-godišnji veznjak rodom iz Mostara i njegov novi klub dogovorili su jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne.

Behram je prošao Škole nogometa bosanskohercegovačkih Veleža i Željezničara, a nastupao je i za U21 momčad engleskog Readinga. U seniorskoj karijeri igrao je za Racing FC Union iz Luksemburga, Velež iz Mostara te Mladost iz Ždralova. Valja istaknuti da je skupio i 13 nastupa za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

„Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupo i na meni je sada da opravdam povjerenje koje su mi dali klub, trener i direktor. Želim igrati što je moguće bolje i napredovati svakodnevno. Znam da je ispred mene dosta posla, ali spreman sam na sve izazove. Čeka nas naporna sezona, no polako se ekipiramo, dobro treniramo i mislim da ćemo biti pravi u prvenstvu“, rekao je za klupske web stranice novi veznjak Farmaceuta.



Tagovi

Slaven BelupoSeid BehramGermanijak transferinogometni transferitransfertransferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.Mladost Ždralovi

Ostale Vijesti