Screenshot
Screenshot

Fabrizio Romano piše o velikom malijskim talentu koji dolazi u Drugu NL

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 08:32

Talijan je istaknuo kako je sve dogovoreno.

Nogometaši Kustošije u ovom se trenutku nalaze na skromnom sedmom mjestu Druge NL. Nakon što su prošle sezone ispali u niži rang natjecanja, cilj kluba je ove sezone ekspresno vratiti se u Prvu NL, ali u ovom trenuku ne čini se da će svoje ciljeve baš lako ispuniti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za Kustošiju ove sezone igraju Bojan Knežević, Davor Lovren i Karlo Majić, a uskoro bi se odabranom društvu trebala priključiti još dva zanimljiva igrača. Prvi je Ante Ćorić, s tim da ste o tome već mogli čitati na Germanijaku, a drugi Baye Coulibaly, talentirani Malijac o čijem je dolasku u Kustošiju nešto za napisati imao čak i Fabrizio Romano.

“Malijski talent Baye Coulibaly je na pragu dolaska u Kustošiju 2024. godine. Dogovor je postignut, a on se smatra talentom na kojeg treba obratiti pažnju”, riječi su talijanskog stručnjaka za nogometne transfere.

Podsjetimo, Kustošija je ovog ljeta prodala Mikayila Fayea Barceloni u višemilijunskom transferu, a prvi sljedeći u redu koji bi mogao putem Kamerunca u neki veliki europski klub iz Kustošije je Dino Klapija. Navodno 16-godišnjaka prate Arsenal, Chelsea, Manchester United, RB Leipzig i Borussia Dortmund, stoga nije toliko čudno zašto talentirani mladi igrači iz Malija poput Coulibalyja nemaju problema s dolaskom u hrvatskog trećeligaša.

Kustošija u sklopu 12.kola Druge NL ove subote gostuje kod fenjeraša Jadrana iz Poreča (14.00) koji je dosad skupio tek sedam bodova.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KustošijaFabrizio RomanoDruga NLDruga nogometna liga

Ostale Vijesti