U modernom nogometu sve je moguće: Cristiano Ronaldo prodao svoj brand vlasniku Valencije!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.06.15. | 18:35

Zanimljiva priča stiže iz Španjolske...

Singapurski tajkun Peter Lim, koji je većinski vlasnik Valencije, kupio je prava na korištenje lika i djela jedne od najvećih nogometnih zvijezdi današnjice, Cristiana Ronalda.

Rivalstvo Valencije i Real Madrida očito ne predstavlja prepreku ovom poslu, jer CR7 je na svojoj stranici prodaju prava Limu objasnio kao „strateški potez“. Prevedeno, Portugalac želi jačati svoj brend, posebno na azijskom tržištu odakle je Lim.

„Iznimno sam uzbuđen što mogu objaviti kako sam sklopio ugovor s kompanijom Mint Media, u vlasništvu mog dobrog prijatelja i singapurskog biznismena Petera Lima, kojoj sam prodao prava na korištenje mog imidža. To će brand Cristiano Ronaldo podići na novu razinu, posebno u Aziji“, poručio je CR7.

Jasno, poveznica između ovog dvojca je poznati „superagent“ Jorge Mendes, koji zastupa Ronalda, ali je i osobni prijatelj i savjetnik bogatog Singapurca. Cristiano inače od sponzorskih ugovora godišnje zarađuje 25 milijuna eura, dok je Lim težak dvije milijarde dolara, a na nogometnu pozornicu probio se kupnjom većinskog udjela u Valenciji za 430 milijuna eura.   

(Foto: Twitter)


Tagovi

Real MadridValenciaPeter LimCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti