HNK Hajduk
HNK Hajduk

Evo prvog trofeja: Hajdukovi kadeti osvojili Kup

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.05.23. | 12:12

Hat-trick za Bijele postigao je Lovre Lončar

Kadeti Hajduka osvojili su pokal pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, nakon što su u finalu odigranom u Rijeci, točnije na Sušaku, svladali Osijek 3-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad trenera Zvonimira Tomića bila je pojačana za trojicu juniora, doprvaka Europe, Marina Ćalušića, Nou Skoka i Duju Reića, a sva tri pogotka za Bijele zabion je Lovre Lončar (4., 36. i 45-11m). Za Bijelo-plave, koji su od 66. minute igrali bez isključenog Žulja (drugi žuti) u 80. minuti nakon kornera zabio je Antonio Mladinović.

Hajduk je na stadionu Orijenta na Krimeji igrao u sastavu: Bezeljak, Fridl, Skelin, Perajica, Krstanović (od 86. Milišić), Ćalušić, Hodak (od 61. Čular), Skoko (od 86. Tudor), Reić (od 74. Prodanović), Lončar (od 74. Durdov), Žeravica. Pokal je podigao kapetan Marino Skelin.

Za Osijek su nastupili: Hlapčić, Kolarik, Tomić, Mladinović, Puljić, Barić (od 77. Nemet), Živković (od 83. Grgić), Matković, Jovičić, Farkaš (od 46. Peček).

Sudio je Luka Slišković (Zagreb)

Danas u 13 sati finale pionira igraju također Hajduk i Osijek, a u 17 sati u junorskom finalu sastaju se zagrebački rivali, Dinamo i Lokomotiva. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukNK OsijekHrvatski nogometni kupHajduk kadetiOsijek kadeti

Ostale Vijesti