Europski ispit Osječana: Sami odlučujemo o sebi, favoriti smo

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.06.17. | 10:09

Nogometaše Osijeka večeras u Andori očekuje prvi europski okršaj ove sezone.

Osijek svoj ovosezonski europski put počinje u Andori, na gostovanju kod Santa Colome.

Sve što sam saznao o Santa Colomi me nije osobito impresioniralo. Bit će to utakmica u kojoj sami odlučujemo o sebi. Tako ćemo se postaviti u igri i vjerujem ispuniti zadaću koja je pred nama. Prva nam je obveza jako ozbiljno shvatiti i igru i protivnika, koncentrirano odraditi cijelu utakmicu i ne napraviti neku glupost zbog koje bi došlo do neželjenog grča“, rekao je u najavi susreta trener Osijeka Zoran Zekić, prenose Sportske novosti

Naglašava kako neće podcijeniti domaćina.

Pamtim i kao igrač i kao trener kako se tako nešto zna obiti o glavu, ali nećemo biti niti bahati. Favoriti smo i to moramo opravdati“, poručio je strateg Osječana, koji na raspolaganju neće imati ozlijeđenog Peroševića, Matasa i Lopa, dok za Mudražiju nisu stigli potrebni papiri.

Večerašnji protivnik još nikad nije izborio prolaz u drugo pretkolo.

Znam da će domaćin stati s deset igrača iza lopte i nastojati se braniti svim silama. Vjerojatno će i agresivnošću i velikom borbenošću nastojati kompenzirati manjak kvalitete ali spremni smo na to. Imamo svoj cilj i očekujem da ćemo ga ostvariti. Želim da ostvarimo pobjedu i u miru čekamo uzvrat“.

Očekivani sastavi:

Santa Coloma: Fernandez, Maneiro, Orosa, Ruiz, C.Rubio, Martinez, Bousenine, Crespo, J.Rubio, Bernat, Anton.

Osijek: Malenica, Barišić, Barać, Škorić, Šorša, Lukić, Mioč, Grezda, Knežević, Boban, Ejupi.

Utakmica prvog pretkola Europske lige između Santa Colome i Osijeka u Andorra La Velli počinje u 19 sati. Osječani su veliki favoriti, a to sugerira i koeficijent na njihovu pobjedu. On iznosi 1,10, a igrati možete OVDJE.  

(Foto: Pixsell)


Tagovi

UE Santa ColomaOsijek

Ostale Vijesti