Cucco Ricucchi / ipa-agency.net
Cucco Ricucchi / ipa-agency.net

Erlić velika želja bundesligaša! Za njega su spremni izdvojiti i do pet milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 13:44

U potrazi za pojačanjem u obrani TSG Hoffenheim gleda i prema Martinu Erlicu u Italiji.

Nakon što su Ozani Kabaku pukli prednji križni ligamenti, Hoffenheim traži način za pojačavanje svoje obrane. Raspravljalo se u klubu o Felixu Uduokhaiju iz Augsburga, no nova meta Kraljevsko plavih je - Vatreni Martin Erlić - javlja Kicker.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 1,93 metra visok, robusni napadač redovit je igrač Sassuola, gdje je upisao 32 nastupa u Serie A prošle sezone (31 u početnih jedanaest), ali također nije uspio spriječiti ispadanje svoje momčadi u niži rang. No, Erlić želi nastaviti igrati u nekoj od prvih liga Europe, a ugovorno je vezan za Sassuolo do 2026. godine. Njegova se tržišna vrijednost procjenjuje na oko tri do pet milijuna eura i njemački mediji smatraju da to ne bi trebao biti problem za Hoffenheim.

"Ovo bi Hoffenheimu trebalo biti izvodljivo čak i bez predstojećeg ključnog transfera napadača Maximiliana Beiera. Pogotovo jer se očekuju i prihodi od Jacoba Bruuna Larsena (oko sedam milijuna eura) i Diadie Samassekou (oko tri milijuna eura), koji su također na prodaju. Mogućim odlascima smatraju se i dosad neuvjerljivi braniči Stanley Nsoki i Attlila Szalai. U svakom slučaju, defanzivno ranjivi Kraichgauer treba više pouzdanja na ovoj poziciji", kaže Kicker.

Ranije se Erlić spominjao kao meta talijanskih klubova - Atalante i Bologne. Tada je direktor Sassuola rekao:

"Što se Erlića tiče , normalno je da, kao igrač na određenoj razini, zahtjevi postoje, ali do danas nema ništa konkretno."

Dakle, mjesta za Hoffenheimovu ponudu ima, samo se trebaju konkretizirati. (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Martin ErlićBundesligaSassuoloSerie ALjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti