Engleski mediji tvrde: Slaven Bilić za Premier ligu dovodi veznjaka Vatrenih

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.04.20. | 12:02

Bio bi ovo sjajan transfer.

Ljetni prijelazni rok nam se polako bliži, a iako nitko ne zna sa sigurnošću kako će izgledati i hoće li početi u isto vrijeme kao i prošlih godina, klubovi već prave liste potencijalnih želja. Naravno, među njima je i Slaven Bilić, koji prema pisanju engleskih medija ima popis od pet nogometaša koje bi volio vidjeti u svojoj momčadi. 

Prva želja je Milan Badelj, kojeg Bilić jako dobro poznaje iz vremena kad je trenirao Hrvatsku. Iskusni veznjak, bivši igrač Dinama i HSV-a, ne uživa povjerenje Simonea Inzaghija u Laziju pa je trenutno na posudbi u Fiorentini, a nakon što je sve izglednije da WBA otkupi Filipa Krovinovića, čini se da bi u srcu veznog reda moglo oformiti hrvatski tandem.

Druga opcija je Andre Ayew, trenutni nogometaš Swanseaja kojeg je Bilić vodio kao trener West Hama. Za Swansea je dosad u svim natjecanjima zabio 14 pogodaka, a popularni Nane vidi ga kao pojačanje u slučaju promocije u Premier ligu. 

Treća opcija je James Tomkins iz Crystal Palacea, još jedan igrač kojeg je Bilić trenirao u West Hamu, a riječ je o stoperu kojim bi Bilić htio dobiti na stabilnosti u obrani. Četvrti na listi je Cenk Tosun, kojjeg Bilić dobro poznaje iz Bešiktaša. Prošle godine Tosun je za 27 milijuna eura napustio Bešiktaš i pojačao Everton, ali nije niti blizu opravdao silan novac uložen u njega te je sada na posudbi u Crystal Palaceu. Posljednji na popisu je Reece Oxford, koji trenutno igra u Augsburgu, a Bilić ga je vodio u West Hamu i dao mu priliku u prvoj postavi. Oxford ima tek 21 godinu i jedan je od najtalentiranijih stopera u Engleskoj.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

West Bromwich AlbionMilan BadeljHrvatska nogometna reprezentacijaSlaven Bilić

Ostale Vijesti