Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Emreli otpao za Ludogorec, u Zagrebu ostao i Gojak, Sotiriou će ipak igrati protiv Dinama!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 11:47

Novost je od ove sezone da će i na utakmicama trećeg pretkola suci imati pomoć iz VAR sobe, dosad je to bio slučaj tek od play-offa Lige prvaka

Dinamovi nogometaši na putu su prema Razgradu, gdje će u utorak u 19.45 sati igrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca. Ponedjeljak je donio kraj svih dvojbi što se tiče potencijalnih izostanaka, Ante Čačić poveo je na put 23 igrača. S momčadi su otputovali i Bruno Petković, Luka Menalo i Dario Špikić, igrači koji su zadnjih dana bili pod upitnikom zbog lakših ozljeda, ali u Zagrebu je ipak ostao Mahir Emreli.

Azerbajdžanac nema sreće, vratio se u utakmici s Istrom nakon problema s leđima, u tom je povratničkom nastupu zabio i gol, a onda se nakon utakmice opet požalio na leđa. I dok je Dinamova liječnička službe sve ostale uspjela osposobiti za Ludogorec, Emreli se nije oporavio, još će jednu utakmicu gledati i vlastitog doma. Naravno, na put nije išao niti Josip Šutalo, koji je ozlijeđen već dulje, a nema niti ozlijeđenog Kevina Theophilea, koji nije niti prijavljen za utakmice s bugarskim prvakom. Na Čačićevom popisu nema ni Amera Gojaka, on će također propustiti ovu utakmicu, navodno i on ima neke probleme s leđima te je otpao u zadnji tren.

A što se tiče Ludogoreca, bugarski mediji uvjereni su da će Pieros Sotiriou, najbolji strijelac bugarskog prvaka, igrati u obje utakmice protiv Dinama. Podsjetimo, Ludogorec je prodao Sotirioua u japansku Sanfrece Hiroshimu za oko dva milijuna eura, ali, navodno, postoji dogovor da Sotiriou igra za Ludogorec dok god je u kvalifikacijama Lige prvaka. Što znači da bi otišao u Japan ako Bugari ispadnu od Dinama, a ostao možda još i za play-off ako prođu Modre.

(2.75) Ludogorec (3.00) Dinamo (2.65)

Spomenimo i novost, od ove sezone već na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka bit će VAR, lani je bio tek od play-offa, tako da će poznati Turčin Cüneyt Cakir imati potporu video-tehnologije. Važna novost, u pretkolima je ulog velik, svaka sudačka pogreška može nekom klubu usmjeriti sezonu, recimo, Dinamu u Skopju nije priznat, po svemu sudeći, regularan pogodak Menala, srećom, ta odluka nije utjecala na konačan ishod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaMahir EmreliLudogorec

Ostale Vijesti