Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Elez: "Moramo stvarati više šansi na Poljudu!"; Dajaku: "Svi nas žele dobiti, trebamo igrati kao da je život u pitanju"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.03.24. | 20:37

Komentar stopera i asistenta za pobjedu

Izjavu je nakon pobjede Bijelih dao Josip Elez koji je peti put ove sezone bio starter.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Jednostavno, izgledalo je da kontroliramo utakmicu, a na kraju da ne napravimo ono što želimo. Moramo bolje rješavati utakmice, stvarati više šansi, pogotovo na Poljudu. Treba se znati tko je Hajduk. Mi igrači se moramo pobrinuti da bude bolje. Možda mi nismo bili toliko nesigurni da ćemo ispustiti dva boda, ali ljudi ispred televizije i ovdje na Poljudu ne trebaju uvijek biti nesigurni što će se dogoditi u zadnjih deset minuta."

Suparnik je igrao 'flastera' na Krovinoviću...

"Mi to moramo prepoznati. Lako se ti možeš dogovoriti što radiš, ali ako ti protivnik drukčije odgovori... i igrači na terenu moramo naći solucije. To je na nama. Ne može sve biti nacrtano na ploči, kako će izgledati cijela utakmica. I protivnika se nešto pita, i oni mijenjaju taktiku".

Kako ste doživjeli nastup Prpića?

"Odlično. Nije lako ući ni meni, a ne mlađem igraču. Odlično je odgovorio. Nije pokazao nikakvu tremu. Treba ga se pohvaliti, neka nastavi i dalje tako."

Kakvi su planovi za idući tjedan?

"Ne znam, to je pitanje za trenera. Valjda će se raditi na pobjedi. Samo nas tri boda ostavljaju u igri za prvenstvo" završio je Elez.

Govorio je i asistent Leon Dajaku:

"Bila je teška utakmica na početku. Vrijeme nije bilo najbolje, teren je bio mekan, ali na kraju smo dobili i to je najvažnije."

Izgledali ste gladni igre kad ste ušli i ubrzo asistirali?

"Kao ofenzivni igrač moraš pružiti najbolje od sebe. Volim ići jedan na jedan i centrirati. Uspio sam dobro ubaciti za Krovinovića koji je zabio. "

Imali ste dugi razgovor s pomoćnikom Jurom Ivankovićem prije ulaska? Čini se da imate neku konekciju...

"Jako mi je drag. Dobar je momak. Dosta mi objašnjava, to mi se sviđa. "

Sljedeće kolo je Gorica?

"Igramo u gostima, približava se kraj sezone. Svaka utakmica će biti teška, jer nas svi žele dobiti. Da bismo bili prvaci, moramo se boriti za svaki bod, igrati kao da je za život i vidjet ćemo kako će završiti", zaključio je Dajaku. (dku)



Tagovi

HajdukIstra 1961Josip ElezLeon DajakuHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti