Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Ekskluzivne fotografije: Juan Cordoba sletio u Zagreb!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.08.24. | 16:45

Napadač iz Kolumbije u Zagreb je sletio nešto poslije 16 sati u pratnji svog agenta. Slijede liječnički pregled pa potpis ugovora

Nešto poslije 16 sati u Zagreb je sletio Juan Jose Cordoba, desnokrilni napadač Deportivo Calija iz Kolumbije a koji bi nakon liječničkog pregleda trebao staviti autogram na vjernost zagrebačkom Dinamu!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šest mjeseci kasnije od prvog kontakta. Naime, Cordoba je bio ponuđen Dinamu još tijekom zimskog prijelaznog roka ali kriza upravljanja, predstojeći izbori za vodstvo kluba i situacija u Dinamu nije iznjedrila osobu koja će ući u pregovore s Deportivom i finiširati posao.

No, tijekom ovog ljeta u Maksimiru su reaktivirali veze s Kolumbijom i krenuli u realizaciju posla. Početkom srpnja Dinamo je poslao konkretnu ponudu od 1,5 milijuna eura nakon što je postalo izvjesno kako će teško realizirati dolazak Šotičeka iz Lokomotive. Određeni problemi pojavili su se viješću kako je Jose Cordoba na meti saudijskog Al Nassra, kluba u kojem igraju Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo. Pojavili su se određeni signali da bi ga htjeli i u MLS-u, odnosno Grčkoj (AEK i Olympiacos) ali na koncu je Dinamo izašao iz te utrke kao pobjednik.

Prošli tjedan zgotovljeni su svi detalji oko pregovora Dinama i Deportiva a želja samog igrača za dolaskom u Zagreb ionako nije bila upitna.


Iako nema službene potvrde, u javnosti se pojavila informacija kako će Juan Cordoba koštati Dinamo oko 2,1 milijun eura i 20 posto budućeg transfera. Dakako, tu treba računati i njegovu plaću. Na aerodromu ga je dočekao Marko Kuže, tehnički direktor kluba iz Maksimira, a Cordoba je stigao u društvu svog agenta i predstavnika Deportiva.




Tagovi

GNK DinamoJuan CordobaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti