IVC/Pixsell
IVC/Pixsell

Dvojica članova NO Hajduka podnijela ostavke

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 15:49

Ostala su tri člana u ovom tijelu.

Denis Alajbeg i Nino Martinić nisu više članovi Nadzornog odbora Hajduka, donosi službena klupska stranica.

Donijeli su odluke o izlasku na polovici svojih mandata radi neslaganja i različitih pogleda na bitna strateška pitanja u klubu.

U prosincu 2018. na izborima u organizaciji udruge Naš Hajduk Alajbeg je dio drugi po broju glasova s 6876, a Martinić sa 6366 treći.

Prošle je godine ostavku već podnio Krešimir Krolo te su sad u NO-u ostali Benjamin Perasović, Sergije Popović i Tin Laušić.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cjelosti:

„Obavještavamo hajdučku javnost da su danas Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli ostavku na mjesto članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split. S obzirom na različitost pogleda i stavova o strateškim pitanjima, gospodin Alajbeg i gospodin Martinić osjećaju da ne mogu više doprinositi na način kako su to do sada činili. U takvim okolnostima, zbog osjećaja odgovornosti prema cjelokupnom članstvu i ljudima koji su ih izabrali, smatraju da je najprimjerenije izaći iz Nadzornog odbora i nastaviti dalje podržavati klub kao navijači. Mi se zahvaljujemo kolegama na dosadašnjem velikom trudu i doprinosu u radu Nadzornog odbora.

Nadzorni odbor nastavlja sa svojim radom kao i do sada, s četiri aktualna člana, a zamjenik predsjednika će biti gospodin Sergije Popović.

Nadzorni odbor HNK Hajduk Split“

 

 


Tagovi

Nadzorni odbor HajdukaHajdukBenjamin Perasović

Ostale Vijesti