Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dva Vatrena pred napuštanjem austrijskog velikana: Jednog želi Inter, drugog bundesligaš

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 18:07

Dodao je Kikcer da je i Roko Šimić na korak do promjene sredine.

Vatreni napadački as Luka Sučić jedna je od glavnih tema prijelaznog roka Red Bull Salzburga. Austrijski se klub sprema na niz odlazaka, a među njima je i Sučić.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Rođeni Linzer, koji je s Hrvatskom ispao u zadnjoj sekundi s Europskog prvenstva u grupnoj fazi, navodno se udvara među ostalima u milanskom Interu, a ugovor sa Salzachom istječe mu 2025. godine", piše njemački Kicker, a talijanska stranica Inter Live također je objavila sličnu vijest, no oni su dodali da ga Talijani žele od iduće godine.

Salzburger Nachrichten tvrde da je Sučić na odlasku, a skupa s njim i Strahinja Pavlović te Oumar Sole.

"Ako Salzburg želi zaraditi novac na 21-godišnjaku, morat će ga sada prodati. Ugovor mu traje do ljeta 2025.", pišu Austrijanci.

Jasno, ako Sučić ne produlji ugovor, Salzburg bi ga nagodinu mogao izgubiti besplatno, a sada mu Transfermarkt vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Osim njih, dodao je Kikcer da je i Roko Šimić na korak do promjene sredine.

"I napadač Roko Šimić, koji prošle sezone uglavnom nije imao sreće, mogao bi se povući u njemačku Bundesligu, a prema medijskim napisima u pitanju je i cijena transfera. VfL Bochum se nedavno raspitivao za 20-godišnjeg Hrvata.

Kako prenosi njemački WAZ, iznos transfera koji traže "Bikovi", a koji se kreće između pet i šest miliona eura, teško je podnošljiv za Bochum, ali Sky kaže da traju razgovori bundesligaša i Šimića. (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Roko ŠimićLuka SučićRed Bull SalzburgSalzburgLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti