Dva talijanska prvoligaša prekinula treninge, Brekalo i Pongračić od jučer u pogonu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.03.20. | 00:14

Pod pritiskom talijanske javnosti neki prvoligaši su prekinuli treninge, dok je s druge strane njemački Wolfsburg s njima tek započeo.

Sport, što nije ništa neočekivano, pao je u drugi plan. Lige diljem svijeta su stavljene na pauzu, profesionalnog sporta uglavnom nema, ali neke stvari koje se događaju iz dana u dan uistinu su teško razumljive.

U situaciji kada je apel cijeloga svijeta takav da se poziva ljude da ostanu doma i na taj način pokušaju malim stvarima učiniti velike promjene za zdravlje cijelog svijeta i spriječavanje širenja koronavirusa, neki talijanski prvoligaši, poput Napolija i Lazija, do jučer su trenirali kao da se cijela ova sitaucija njih uopće ne tiče.

Njihovo neodgovorno i pomalo bezobrazno ponašanje prekinuto je s današnjim danom, a klubovi su popustili (zamisli čuda) pritisku javnosti da obustave treninzi.

S druge strne, jedan njemački klub, točnije riječ je o Wolfsburgu čije boje brane Marin Pongračić i Josip Brekalo, jučer je započeo rad u „manjim skupinama“.

Ta vijest potpuno je šokirala njemačku javnost koja je klub zasula kritikama, a koliko će se takva odluka biti na snazi pokazat će vrijeme.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

treningkoronavirus

Ostale Vijesti