Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Dugi post: Livaja postao prvi Hajdukov strijelac za Vatrene nakon četiri godine

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.09.21. | 08:33

Znate li tko je bio zadnji prije njega?

Uvjerljivo je slavila Hrvatska sinoć na Poljudu protiv Slovenije s 3:0. S obzirom da su tri hajdukovca zabili golove cijela utakmica prošla je u znaku splitskog kluba.

(3.70) Grčka (3.20) Švedska (2.40)

Put prema pobjedi usmjerio je Marko Livaja golom u 33. minuti za vodstvo. Zabio je nakon što je odbijenu loptu poslije pokušaja Marija Pašalića glavom preusmjerio u praznu mrežu. Drugi je pao u 66. minuti, isto u kombinaciji hajdukovaca. Ivan Perišić je izvozao na lijevoj strani Slovence i u sredini vidio samog Pašalića koji je lagano pogodio za 2:0. Posljednji gol za 3:0 zabio je Nikola Vlašić u sudačkoj nadoknadi kada je glavom spremio ubačaj Mislava Oršića.

Ovakva igra bivših i sadašnjeg hajdukovca u njihovom domu otvorila je pitanje tko je bio posljednji strijelac iz Hajduka za reprezentaciju? Bilo je to prije četiri godine na američkoj turneji koju je poveo tadašnji izbornik Ante Čačić.

(6.00) Poljska (3.70) Engleska (1.75)

Složio je tada uglavnom ekipu od igrača koji su igrali HNL, a u utakmici protiv Meksika precizan je bio tadašnji igrač Hajduka, danas poljskog Rakowa, Fran Tudor koji je u tom susretu i asistirao Duji Čopu za prvi gol. Vatreni su u toj utakmici slavili s 2:1, a strijelac za Meksikance bio je Chicharito.



Tagovi

Marko LivajaHajdukFran Tudor

Ostale Vijesti