Photo: Denis Kapetanović/PIXSELL
Photo: Denis Kapetanović/PIXSELL

Drugi put ni Bog ne pomaže: Hrvat smijenjen s klupe GOŠK-a

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.10.24. | 13:15

Prije nešto više od mjesec dana stavio je mandat na raspolaganje, no uprava mu je tada produžila potporu na klupi

Hrvatski nogometni trener i nekadašnji član Vatrenih Danijel Pranjić razišao se s GOŠK-om iz Gabele nakon što nije uspio zaustaviti niz loših rezultata ove momčadi koja se nalazi pri dnu ljestvice Premijer lige BiH. 

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Obavještavamo javnost i naše navijače da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora s trenerom Danijelom Pranjićem”, objavio je GOŠK na svome Facebook profilu.

Odluka je uslijedila nakon što je u subotu momčad iz nesuđene Troje izgubila od izravnog konkurenta za ispadanje iz lige Sloge iz Doboja 0-2. 

Pranjić je momčad iz Gabele preuzeo sredinom kolovoza nakon dva odigrana prvenstvena kola, te je vodio u devet natjecateljskih susreta. Pod njegovim vodstvom GOŠK je zabilježio sedam poraza, jednu pobjedu i jedan neodlučen rezultat.

Pranjić je prije nešto više od mjesec dana stavio mandat na raspolaganje, no uprava je tada produžila potporu Pranjiću na klupi. 

Nakon 11 prvenstvenih kola GOŠK se nalazi na 11 mjestu ljestvice Premijer lige BiH s četiri osvojena boda. U 2024/25 ispadaju četiri posljednjeplasirane momčadi, a od sljedeće sezone Premijer liga će brojati 10 klubova. 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina, G)


Tagovi

Danijel PranjićGOŠK GabelaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti