Futsal Pula
Futsal Pula

Drugi čin finala u futsalu, Torcida gostuje u Osijeku

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.05.22. | 13:19

Utakmica se igra uz izravni prijenos na Areni Sport.

Nakon što je Novo vrijeme otvorilo finalnu seriju pobjedom u Puli protiv Futsal Pule Stanoinvest (1:2), danas će se u dvorani Mate Parlov odigrati druga utakmica finalne serije. U prvoj smo gledali izjednačeni i dinamični futsal. Domaćini su poveli u ranoj fazi utakmice, no 'iskusniji' Makarani su preokrenuli i na kraju upisali prvi bod u finalu. I to na gostujućem parketu.

Podsjetimo, Puli se plasirala u finale u svojoj debitantskoj sezoni u 1.HMNL, a Novom vremenu je ovo peto uzastopno finale u kojem love svoj treći naslov, prvi nakon 2019.

"Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i drugu utakmicu u Puli pa da u Makarskoj podignemo trofej pred našim navijačima koji su to itekako zaslužili. I za kraj mogu reći da ćemo u potpunosti biti zadovoljni kada nakon kupa po treći put budemo prvaci, a igranje u Ligi Prvaka bit će novi veliki izazov za nas", rekao je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju strijelac izjednačujućeg pogotka u prvoj utakmici Vedran Kazazić kojem je ovo već šesto finale s makarskom momčadi.

Tečaj na pobjedu obje momčadi je 2.20, a s obzirom na izjednačeni karakter obje ekipe ne bi bilo loše odigrati jedan X. Tečaj je sjajan!

(2.20) Futsal Pula (5.00) Novo vrijeme (2.20)

Utakmica se igra od 20 sati uz izravni prijenos na AreniSport 1.

Finale 1.HMNL

Futsal Pula - Novo vrijeme, 20.00 (ArenaSport)

Danas se igra i druga utakmica petog kola Lige za popunu 1.HMNL. Šibenik je jučer slavio u Gorici 5:2 i stigao do osmog boda na prvenstvenoj ljestvici. Danas u Osijeku igra se druga utakmica petog kola između Osijeka i Torcide. Osijek trenutno ima sedam bodova, a Torcida je vodeća s devet.

U posljednjem kolu Šibenik 1983 dočekuje Osijek, a Torcida Goricu.

Liga za popunu 1.HMNL

5. kolo

Gorica - Šibenik 1983 2:5

Osijek - Torcida, 18.00

6. kolo

Šibenik 1983 - Osijek

Torcida - Gorica

Tablica:

1. Torcida 4 9

2. Šibenik 1983 5 8

3. Osijek 4 7

4. Gorica 1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Futsal PulaNovo Vrijeme Apfel1.HMNL

Ostale Vijesti