REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Dovbik je bliže Rimu nego Madridu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 12:09

Prošle sezone je bio prvi strijelac španjolske La Lige s 24 pogotka

Premda su španjolski mediji pisali da je dolazak 27-godišnjeg ukrajinskog nogometaša Artema Dovbika u madridski Atletico gotovo stvar formalnosti, izgleda da je u ovom trenutku Ukrajincu bliža Roma.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Menadžer napadača Girone sastao se u Rimu s čelnicima talijanskog prvoligaša i nakon toga su talijanski mediji plasirali vijest kako bi kršni napadač ovog ljeta mogao doći u brlog Vučice.

Roma bi trebala već tijekom petka poslati službenu ponudu koja će iznositi 30 milijuna eura, ali bi uz bonuse mogla doseći i 40 milijuna eura. Upravo takva cifra postoji kao klauzula u ugovoru Ukrajinca, kada je u pitanju odlazak.

Ukrajinski reprezentativac je u Gironi od 2023. godine te je u 36 prvenstvenih utakmica postigao čak 24 pogotka. Prošle sezone je bio prvi strijelac španjolske La Lige s 24 pogotka, dok je na drugom mjestu bio Norvežanin Sorloth, član Villarreala, s golom manje. Inače, Roma je ranije uspostavila i kontakt s Norvežaninom te joj je cilj dovesti jednog od prošle sezone dvojice najboljih strijelaca La Lige.

Prošle sezone je Roma osvojila šesto mjesto na ljestvici Serie A.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)



Tagovi

Artem DovbikRomaAtletico MadridGironaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti