Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Donedavnog člana HNL-a napustila skoro cijela jedna momčad!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 17:58

Devetorica igrača odlaze iz kluba…

Na svojoj službenoj Facebook stranici NK Rudeš objavio je kako su klub napustila devetorica igrača. Boje novog/starog člana Prve NL  više neće braniti Tomislav Mrčela, Dominik Mihaljević, Grgo Huljić, Edin Šehić i Fran Karačić, dok su posudbe istekle Vinku Petkoviću, Karlu Špeljaku, Mateu Pavloviću i Franu Topiću koji se vraćaju u svoje matične klubove.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rudeš je prošlu sezonu okončao na posljednjem mjestu HNL-a sa samo devet osvojenih bodova, a jedinu pobjedu ostvarili su protiv Gorice od koje su u 25. kolu bili bolji s 2-1.

Prema zasad dostupnim informacijama, promjene na trenerskoj klupi ne bi trebalo biti, s tim da se u narednim danima očekuje još vijesti iz donedavnog hrvatskog prvoligaša kad se priča o dolascima i odlascima.

Podsjetimo, Rudeš s pripremama za sljedeću sezonu kreće u ponedjeljak, 25. lipnja, a nakon prvog dijela kojeg će odraditi u Zagrebu, Davor Mladina će momčad povesti na Kupres gdje će momčad biti nešto više od 10 dana i gdje će se odraditi glavnica posla uoči početka sezone u kojoj će Zagrepčani nastojati izboriti ekspresan povratak u HNL.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK RudešDavor MladinaHrvatska nogometna ligaHNLPrva nogometna liga

Ostale Vijesti