EXPA/ laPresse/ Alessandro Garofalo/EXPA
EXPA/ laPresse/ Alessandro Garofalo/EXPA

Domagoj Bradarić radi iznenađujući transfer i karijeru nastavlja u otočkom velikanu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 17:00

Dogovara se posudba s mogućnošću otkupa, dok njegov sadašnji poslodavac želi da otkup bude obvezan ako se neke stavke iz ugovora ispune.

Iako se stekao dojam kako se samo čeka trenutak kada će ga Udinese predstaviti svojim novim igračem, izgleda kako Domagoj Bradarić ipak neće nastaviti svoj nogometni put u Serie A, već će svoje talente odnijeti na Otok. Doduše, ne bi trebao zaigrati u Premier ligi ili Championshipu, već u škotskom Premiershipu, a kao njegov novi poslodavac sada se navodi Rangers.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Škotski i otočki velikan oduvijek je bio naklonjen prema hrvatskim nogometašima, ali nakon što ih je koncem prošle sezone napustio Borna Barišić, crveno-bijelih kvadratića u njihovoj svlačionici trenutno nema. No, to bi se uskoro moglo promijeniti, a zanimljivo je kako bi jednog hrvatskog lijevog beka/wing backa trebao zamijeniti drugi hrvatski lijevi bek/wing back.

Bradarić je prošle sezone igrao za Salernitanu gdje je stigao iz Lillea u ljeto 2022. za pet milijuna eura. Bio je standardan, u sustavu 3-5-2 njegova je zadaća bila brinuti o cijeloj lijevoj strani, ali kako je Salernitana u konačnici ispala u Serie B, postalo je prilično jasno kako će Bradarić ove sezone braniti boje nekog drugog kluba. Udinese je dugo djelovao kao jedini pravi interesent za njegovim uslugama, ali sada se u priču ubacio i Rangers koji traži neko novo rješenje za poziciju koju pokriva baš Bradarić. Barišić je otišao u Trabzonspor, Yilmaz se ozlijedio, a to u prijevodu znači kako sada poziciju lijevog beka 'krpaju' samo Fraser iz omladinskog pogona kluba te 20-godišnji Brazilac Jefte koji, barem zasad, Škote nije oduševio svojim predstavama.

Nicolo Schira doznaje kako Salernitana i Rangers dogovaraju posudbu, ali Škoti žele da otkup bude opcionalan, a Talijani pak obvezan. Zajednički jezik bi mogli pronaći, ipak su sve to samo 'sitnice', a Bradarić je svakako zainteresiran za odlazak u klub koji je 55 puta bio prvak Škotske i gdje su dubok trag ostavili Dado Pršo, Nikica Jelavić, Niko Kranjčar, Borna Barišić te Antonio-Mirko Čolak.

U svakom slučaju, ako bi Bradarić prešao u Rangers te tamo postao standardan prvotimac, sigurno bi mu i dionice za povratak u reprezentaciju narasle. Zlatko Dalić dosad je njegove usluge koristio u četiri utakmice, s tim da mu je posljednji nastup bio prije četiri godine kad je od Hrvatske s 3-2 bolji bio Portugal u Ligi nacija. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Glasgow RangersRangersSalernitanaposudbaPremiershipškotski premiershipŠkotska

Ostale Vijesti