REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Dok čeka Sučića, Fabregas skuplja ugledna imena na jezeru: Potpisao Belotti, dogovoren i Varane!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 11:20

Slaže se ozbiljna momčad na obali jedne od najljepših prirodnih atrakcija u Italiji

Prema najnovijim vijestima iz Italije, Cesc Fabregas je dogovorio još jednu transfer bombu. Španjolski strateg na klupi povratnika u Serie A slaže momčad po vlastitim željama, a kako je prvi doznao Fabrizio Romano, Raphael Varane potpisat će za Como!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Klub iz mjesta poznatom po istoimenom jezeru, jednoj od najljepših prirodnih atrakcija u Italiji, već je u aktualnom prijelatnom roku potrošio 20 milijuna eura na pojačanja. Najatraktivnija imena pristigla u Como su Andrea Belotti, plaćen 4.5 milijuna eura Romi, odnosno Alberto Dossena, za kojeg je Cagliariju isplaćeno osam milijuna eura na ime odštete.

Upravo bi Dossena trebao uskoro dobiti partnera na stoperskoj poziciji, koja će potpuno redizajnirana povesti Como u novu sezonu. Fabrizio Romano tvrdi da je posao s Varaneom na korak do službenog dovršetka, odnosno potpisa Francuza. Svi detalji posla bit će poznati u nadolazećim danima, a prema pisanju talijanskih medija, upravo je Fabregas imao veliku ulogu u uvjeravaju Varanea da se priključi Comu.

Francuz je bez kluba nakon što mu je krajem lipnja istekao ugovor s Manchester Unitedom, u kojem je proveo tri sezone. Prethodno je s ​​Real Madridom osvojio četiri naslova u Ligi prvaka i tri u La Ligi, a onda se u kolovozu 2021. priključio Crvenim vragovima za 40 milijuna eura. U Engleskoj je s Manchester Unitedom osvojio samo Liga kup u sezoni 2022./2023., odnosno FA Cup prošle sezone. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Serie AComoRaphael Varanenogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti