Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dojučerašnji napadač Lokomotive i Varaždina karijeru nastavlja u Aziji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 13:39

Nakon kvalitetnih nastupa u prošloj sezoni došao je trenutak za inozemstvom.

Domagoj Drožđek novi je igrač korejskog Busan I Parka.

Riječ je o klubu koji je prošle sezone ispao iz elitnog ranga, no ambicije su im povratak u Kleague 1 već ove. Trenutno nije poznat iznos transfera, kao ni duljina ugovora.

Drožđek je prve nogometne korake napravio u Varteksu, a 2009. godine stiže u Maksimir. Kao talentirani napadač 2013. godine prelazi u omladinski pogon Borussije Dortmund, no među Žuto-crnima je dogurao tek do druge momčadi, a 2016. godine se kao slobodan igrač vraća u rodni grad.

Dvije godine kasnije Lokomotiva ga kupuje za 250 tisuća eura, a gotovo cijelu prošlu godinu provodi na posudbi u Varaždinu gdje je prikazao sjajne partije, posebno dva puta protiv Hajduka, prvi put je u pobjedi protiv kluba s Poljuda ugradio dva gola, a drugi dvije asistencije. Klub ga je želio zadržati i dalje u svojim redovima, no na kraju se nisu dogovorili te je vraćen u Lokomotivu, gdje nije participirao u niti jednom susretu jer se očito radilo na njegovom odlasku u inozemstvo.

Ukupno je 24-godišnji napadač u Prvoj HNL upisao 66 nastupa i 11 golova. Za U19 reprezentaciju Hrvatske odigrao je tri susreta.


Tagovi

Domagoj Drožđek

Ostale Vijesti