Dogovoreno: Bilić umjesto Grbića doveo vratara iz hit-momčadi prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.08.20. | 18:45

Hrvatski trener ima nezavidan zadatak pojačati momčad za Premiership uz prilično igraničen proračun.

West Bromwich Albion i Slaven Bilić uspjeli su u triler-završnici napornog Championshipa izboriti izravan ulazak u Premiership. Time je bivi hrvatski izbornik postigao ono zbog čega je doveden, no veoma je upitno koliko će mu se novaca odobriti za pojačanja u vjerojatno najzahtjevnijoj ligi svijeta.

S tim u skladu važno je posegnuti za dostupnim rješenjima. Jedno od potrebitih mjesta za popunjenje jest i konkurencija na mjestu vratara i nadopuna Samu Johnstoneu. Pričalo se o tome kako želi novog vratara Atletico Madrida, Ivu Grbića, no iz Lokomotive je 24-godišnjak otišao izravno u jedan od najvećih klubova svijeta.

Kao konačno rješenje isplivao je David Button, vratar premierligaša Brighton & Hove Albiona, kojemu su ovog prijelaznog roka pune ruke posla radi interesa klubova za njihove vedete (Ben White, Lewis Dunk, Jonathan Leko, Martin Montoya,…). 31-godišnjak je prije dvije godine stigao iz Fulhama na obalu Engleskog kanala za četiri milijuna, dok bi transfer u Baggiese trebao iznositi milijun funti.

S igračima WBA trenira i vratar Jonathan Bond, no pred njim je odluka želi li se boriti za mjesto u momčadi ili će sreću potražiti na nekog drugoj adresi na nižoj razini.

(foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell)

 


Tagovi

Slaven BilićWBAWest Bromwich AlbionPremiershipDavid Button

Ostale Vijesti