Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Dobrosusjedski odnosi: Slaven Belupo zbog lošeg stanja travnjaka ustupio svoj dom vodećoj momčadi 2. NL

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 12:15

Lijep primjer iz Koprivnice

Koprivničani će ovaj vikend imati prilike uživati u čak dvije utakmice jednog od tri najjača razreda hrvatskog klupskog nogometa, jedinih koji su jedinstveni za područje cijele Hrvatske.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo će u petak, s početkom u 18 sati, Slaven Belupo ugostiti Goricu na Ivan Kušek Apašu, dok će dan kasnije na koprivničkom stadionu osvanuti novi domaćin – Radnik iz Križevaca.

Naime, travnjak na križevačkom stadionu uništen je poslije obilnih kiša, koje su u dva navrata tijekom posljednjih 12 dana zahvatile ovaj prigorski grad. Teren je načet na prošlom domaćem dvoboju protiv Jadrana iz Ploča, u međuvremenu je seniorska momčad na njemu održavala redovite treninge, ali kiše koje su prethodnih dana pale u Križevcima, dokrajčile su travnjak. Stoga je uprava Radnika morala potražiti alternativno rješenje za dvoboj protiv Grobničana.

"Ovim putem obavještavamo naše vjerne navijače da zbog izrazito lošeg terena u Križevcima utakmicu protiv NK Grobničan odigrati ćemo na gradskom stadionu u Koprivnici. Ujedno se zahvaljujemo NK Slaven Belupo što nam je ustupio svoje igralište“, objavili su iz Radnika, trenutno vodeće momčadi Druge nogometne lige.

Utakmica Radnika i Grobničana igra se u subotu u 14 sati, a bit će to dvoboj dva najbolja napada lige s po 24 postignuta pogotka. No, Grobničan ima daleko propusniju obranu, tako da će u ovaj dvoboj ući kao 9. momčad prvenstvene ljestvice, dok su Križevčani na vodećoj poziciji. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaDruga nogometna ligaDruga NLSlaven BelupoNK Radnik Križevci

Ostale Vijesti