Instagram/PIXSELL Matija Habljak
Instagram/PIXSELL Matija Habljak

Dobre vijesti za Stanišića: Na teren se vraća prije nego li je očekivano!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.09.24. | 15:38

Sada će strpljenje Josipa Stanišića biti na kušnji

Na treningu uoči početka Bundeslige, hrvatskom reprezentativcu Josipu Stanišiću puknuo je bočni ligament desnog koljena, operiran je i sada je na rehabilitaciji, a sve ide po planu, čak i bolje!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon uspješno odrađene operacije, Stanišić i dalje u svakodnevnom životu nosi longetu i trebaju mu štake jer potrgani lateralni ligament u koljenu, obično je kompliciranije rehabilitirati nego da je zahvaćen medijalni ligament. U pravilu je očekivana stanka do četiri mjeseca, a ako sve prođe bez komplikacija, prema inforamcijama Kickera, Stanišić bi mogao ipak izostati “samo” tri. U Stanišićevom slučaju to bi bio kraj studenoga.

Do tada će trener Vincent Kompany morati smisliti druga rješenja. U Wolfsburgu se oslonio na Sachu Boeya, a rotiv Freiburga u pobjedi 2-0, Joshua Kimmich je više puta s ove pozicije prelazio na centar. Konrad Laimer također je igrao desnog beka prošle sezone.

Tri ili četiri mjeseca, bit će ovo pravi ispit strpljenja za Stanišića prije nego li dobije priliku pokazati Bayernu što je propustio prošle sezone. (eg)



Tagovi

Josip Stanišić

Ostale Vijesti