Foto: Action Images
Foto: Action Images

Dobar posao Baggiesa: Bilić finalizira transfer bivšeg mladog reprezentativca Engleske

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 20:05

Prijelazni rok na Otoku za domaće transfere traje do petka poslijepodne.

Slaven Bilić i njegova momčad West Bromwich Albiona jako su loše krenuli u prvoligašku avanturu. Nakon četiri kola upisali su tek bod protiv Chelseaja (u utakmici u kojoj su imali tri gola prednosti), a još od starta prvenstva jasno je svima da su Baggiesima potrebna pojačanja kako bi se ravnopravno hrvali s ostatkom konkurencije u Premeirshipu.

Ipak, uprava nije pretjerano trošila ovog ljeta – tek su trajno potpisani igrači s lanjskih posudbi poput Diangane, Pereire, Robinsona i Krovinovića, a dovedeni su tek Cedric Kipre, David Button, Conor Gallagher i Branislav Ivanović.

Ipak, WBA će do kraja prijelaznog roka uspjeti dovesti pojačanje iz domaćeg bazena. Naime, prijelazni rok u Engleskoj za dovođenje iz inozemnih klubova završio je još prošlog tjedna, ali do ovog petka poslijepodne mogu još dovoditi igrače iz domaćih klubova.

Bilićevi šefovi upravo dovršavaju transfer nekadašnjeg engleskog U17 i U18 reprezentativca, Karlana Granta. Danas 23-godišnji napadač posljednjih godinu i pol dana proveo je u redovima Huddersfielda te ima iskustvo igranja i u Premeirshipu iz pretprošle godine.

Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi šest i pol milijuna eura, a iako transfer nije dovršen, The Athleticov insajder za WBA, Steve Madeley, donosi kako je postignut okvirni dogovor o posudbi s opcijom otkupa i visini odštete.

Grant je u Premier ligi odigrao 13 utakmica i postigao četiri gola, a lani je u Championshipu u 43 utakmice zabio odličnih 19 golova uz četiri asistencije.



Tagovi

Slaven BilićWest Bromwich AlbionPremier ligaHuddersfield Town

Ostale Vijesti