Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Dion Drena Beljo priključen A reprezentaciji, Skočić zamjenu za napadača Augsburga pronašao u Rijeci

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.10.23. | 14:11

Očekivani potezi Dalića i Skočića

Na službenoj stranici HNS-a objavljena je vijest kako je izbornik Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv Dionu Dreni Belji. Napadač Augsburga prvotno je pozvan u U21 reprezentaciju, ali je Daliću ipak neophodno imati još jednu devetku u konkurenciji budući da su za utakmice protiv Turske i Walesa otpali Andrej Kramarić, Bruno Petković i Marko Livaja koji se oprostio od reprezentacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Napadač Augsburga u tekućoj je sezoni upisao sedam prvenstvenih nastupa i postigao dva pogotka, od kojih jedan aktualnom prvaku Bayernu.

Reprezentacija se okupila u Zagrebu uoči dvaju kvalifikacijskih ispita za UEFA EURO 2024 protiv Turske (Osijek, 12. listopada) i Walesa (Cardiff, 15. listopada).

Dalić je aktivacijom pretpoziva prema Belji napravio 'rupu' u U21 reprezentaciji, a Skočić će odlučio sve 'zakrpati' Franjom Ivanovićem, 20-godišnjim napadačem Rijeke, koji je za mlade Vatrene debitirao prije mjesec dana na otvaranju kvalifikacija za EURO U21 protiv Ovčjih otoka kad su Skočićevi izabranici slavili rezultatom 4-2 u Klaksvíku.



Tagovi

Zlatko DalićDragan SkočićDion Drena BeljoFranjo IvanovićHrvatska U21Hrvatska nogometna reprezentacijaHNS

Ostale Vijesti