REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Dinamu sudi poznati Englez, pamtimo po ga čuvenim utakmicama!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 11:00

O njemu se sve zna, ne treba ga pretjerano predstavljati...

Jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih europskih sudaca Michael Oliver sudit će u Bakuu utakmicu Qarabaga i Dinama. Ne treba Olivera posebno predstavljati, ali vrijedi podsjetiti da je dijelio pravdu na nekim čuvenim utakmicama Dinama i hrvatske reprezentacije. Pomoćni suci na ovom ogledu bit će Stuart Burt i Lee Betts, dok je četvrti sudac Chris Kavanagh. Glavni VAR sudac je Stuart Attwell, dok je AVAR Timothy Wood.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Recimo, Dinamu je dosad sudio triput, a posebno je u sjećanju dvoboj s Moldeom u Norveškoj 2015.u pretkolu Lige prvaka. Dinamo je tada vodio 3-0 imao siguran prolaz, a onda prošao nakon dramatične završnice. Oliver dosudio, sasvim opravdano, tri kaznena udarca za Molde, od kojih domaćini dva nisu iskoristili, a dvoboj je završio 3-3. S tim da je Molde zadnjih 20 minuta igrao s igračem manje. Zanimljivo, golove za Modre tada su zabili Ademi, Rog i Pjaca, sva trojica će biti u zapisniku i u Bakuu.

Oliver je sudio i dvoboj protiv Seville u Ligi prvaka (0-1) 2016.godine, a dosudio je Dinamu kazneni udarac protiv Benfice u osmini finala Europske lige 2019. Dinamo je tada pobijedio 1-0, ali ispao u uzvratu. Sudio je Oliver čak sest puta Hrvatskoj, zadnji put na Euru u Njemačkoj protiv Španjolske (0-3), ali i u onoj velikoj pobjedi protiv Brazila u Kataru, kad smo nakon produžetaka i jedanaesteraca izborili polufinale. (T.N.)

Oglas

Qarabag - Dinamo

Kompletne tečajeve UŽIVO za drugu utakmicu play-offa za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka između Qarabaga i Dinama, pronađite OVDJE.

ODIGRAJ ODMAH!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Michael OliverDinamo ZagrebGNK DinamoQarabagLiga prvaka

Ostale Vijesti