Jonathan Moscrop/Press Association
Jonathan Moscrop/Press Association

Dinamov kapetan objavio da više neće igrati za reprezentaciju, spremaju mu oproštaj na Rujevici!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 13:15

Njegovu je odluku s javnosti podijelio izbornik Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski

Arijan Ademi više neće igrati za reprezentaciju Sjeverne Makedonije! Odluka, koja je u njemu dugo tinjala, o kojoj je razmišljao još prije godinu dana, sad je očito sazrijela i Dinamov kapetana odlučio je zatvoriti taj dio svoje karijere. Prvi je put za reprezentaciju zaigrao 2014. protiv Luksemburga, skupio je dosad 30 nastupa, zabio četiri pogotka, a igrao je i na Euru 2021. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da je Ademi odlučio umiroviti svoju reprezentativnu karijeru, objavio je izbornik Blagoja Milevski, koji nije uvrstio Ademija na popis za utakmice s Moldavijom i Crnom Gorom.

"Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija, koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru. Obavio sam razgovor s njim, kategoričan je u svojoj odluci. Nedostajat će nam kao osoba i nogometaš. Osjetio je da je vrijeme da završi s nastupima u reprezentaciji i da na njega više nećemo računati. Njemu trebamo zahvaliti na doprinosu reprezentaciji i našem nogometu. Predložili smo organiziranje oproštaja u jednoj od sljedećih utakmica. Na njemu je odluka hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju”, kazao je Milevski.

Ademi je, inače, zbog lakše ozljede upitan i za Dinamov dvoboj sa Slavenom Belupom u nedjelju, znamo da je iza njega kineska epizoda, nakon koje se vratio u Dinamo. I zbog bonusa iz ugovora, koji ovise o broju nastupa, nije standardan, nije prijavljen za Europu, nema kontinuitet i jasno je da pati i forma. Odlučio je da neće više igrati za reprezentaciju, da bi se mogao i dodatno fokusirati na Dinamo i borbu za naslov do kraja ove sezone. (T.N.)

Tagovi

Arijan AdemiMakedonska nogometna reprezentacijaGNK Dinamo

Ostale Vijesti