Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Dinamov hattrick: Nakon seniora i kadeta, naslov potvrdili i juniori!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.05.24. | 13:13

Od četiri prvenstva pod okriljem HNS-a Dinamo ih je osvojio tri.

Seniori GNK Dinama prošle su subote pobjedom nad Osijekom potvrdili 25. naslov prvaka Hrvatske. Još ranije, prvakom su matematički postali i Dinamovi kadeti, a danas su naslov prvaka, tri utakmice prije kraja, matematički potvrdili i Dinamovi juniori! Plavi su u zaostaloj utakmici 21. kola na Poljudu remizirali s drugoplasiranim Hajdukom 1-1 te tako, tri kola prije kraja, imaju devet bodova prednosti i bolji međusobni omjer od Bijelih i time obranili naslov u toj kategoriji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Plave je u vodstvo već u šestoj minuti utakmice doveo prvi topnik juniorskog prvenstva Zlatan Koščević kojem mu je to bio 19. pogodak u sezoni. Bijelima je bod donio Noa Skoko udarcem s 20 metara u 54. minuti utakmice.

Dinamo je tako osvojio tri od četiri prvenstva koje se igraju pod okriljem HNS-a - seniorsko, juniorsko i kadetsko.

Plavi si 'podbacili' jedino u pionirskom (U15) prvenstvu u kojem su prvenstvo završili na četvrtom mjestu, sa sedam bodova zaostatka iza prvaka Gorice. Namjerno smo riječ 'podbacili' stavili pod navodnike jer je ovdje i dalje riječ o razvojnoj kategoriji u kojoj imperativ rezultata nije velik kao u kadetskoj, juniorskoj i posebnoj seniorskoj konkurenciji.

Plavi, tako, bilježe jednu od najuspješnijih sezona u novijoj povijesti u kojoj su već osvojili tri naslova prvaka, a seniori, uz prezimljavanje u Europi, protiv Rijeke danas i iduće srijede love trostruku krunu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo junioriHajduk junioriPrva NL Juniori

Ostale Vijesti