Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Dinamo veoma zainteresiran za dvije mlade zvijezde Gorice

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.01.21. | 08:51

Potpis za Dinamo mladim igračima u HNL-u često predstavlja ''diplomski'', odnosno svojevrsnu potvrdu rada i talenta.

Nedavni derbi na Maksimiru protiv Rijeke ogolio je mnoge slabosti momčadi Zorana Mamića.

Osim što su gosti s dvije kontre potpuno izbezumili Modre te su u njima izgledali poput Liverpoola ili Manchester Cityja, aktualni prvak je posljednji sučev zvižduk dočekao bez postignutog pogotka, a to upućuje na zaključak da bi ofenzivnim redovima Dinama dobro došla osvježenja.

Prema pisanju Sportskih novosti, jak kandidat za dolazak na Maksimir jest Dario Špikić iz Gorice. U zadnje vrijeme se nije pokazalo da se sa Atiemwenom, Hajrovićem, Tolićem i Ćužeom može ozbiljno računati, barem za sad. Trenutno je ''u optjecaju'' standardni par krila Oršić i Kastrati, uz centralne napadače Petkovića ili Gavranovića.

Špikić Zagrepčanim koji je prošao omladinske pogone Dinama, no na ljeto 2018. je otišao u Hajduk iz kojeg je početkom 2020. preselio u Goricu. Oduševio je igrama za U-21 reprezentaciju u zadnjem kvalifikacijskom ciklusu za U-21 Euro, a u Gorici je imao jako dobru polusezonu.

Osim njega, velik predmet razmišljanja u Maksimirskoj je i Marijan Čabraja, također iz Gorice, i to uz činjenicu da stiže Daniel Štefulj iz Rijeke, igrač koji pokriva isti dio terena.


Tagovi

Marijan ČabrajaDario ŠpikićHNK GoricaGNK DinamoHNLtransferi

Ostale Vijesti