Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Dinamo u Baku dva dana prije utakmice, Ristovski i Ademi propuštaju uzvrat!?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.24. | 22:00

Kako sad stvari stoje ozljede dvojice 'senatora' ozbiljnije su nego se činilo i teško da će Jakirović moći računati na njih protiv Qarabaga

Visoka pobjeda (3-0) u prvom susretu protiv play-offa Lige prvaka protiv Qarabaga, nije ništa promijenila u Dinamovom pristupu prema uzvratu u Bakuu (srijeda, 18.45 sati). Modri će na put za Azerbajdžan već u ponedjeljak, dakle, dva dana prije utakmice. Treba se naviknuti na teren i uvjete, pogotovo klimatske u Azerbajdžanu, ne žele u Dinamu ništa prepustiti slučaju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A kako sad stvari stoje, neće Sergej Jakirović tamo moći računati sa Stefanom Ristovskim i Arijanom Ademijem. Ademi je ozlijedio zadnju ložu protiv Šibenika, propustio je i prvi susret protiv azerbajdžanskog prvaka, neće igrati ni protiv Gorice u subotu, a čini se da neće putovati niti u Baku. Ristovski je istu ozljedu zadobio u utorak, morao je dvoboj s Azerima napustiti već nakon 20-ak minuta. I njemu je, izgleda, taj mišić jače stradao, toliko da ga neće biti protiv Gorice te je vrlo upitan za Baku. Pokušat će ga u Maksimiru osposobiti, no, vrijeme im nije saveznik, teško će se oporaviti do polaska prema Bakuu.

U takvim utakmicama iskustvo dvojice Dinamovih senatora sigurno bi Jakiroviću dobro došlo, jer treba zadržati prednost iz prve utakmice, ali morat će Dinamov trener pronaći najbolje opcije i najbolji sustav za igru bez Ristovskog i Ademija. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoQarabagLiga prvakaStefan RistovskiArijan Ademi

Ostale Vijesti