Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Dinamo priprema veliku feštu nakon ogleda s Rudešom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.05.24. | 11:48

Proslava naslova prvaka na glavnom zagrebačkom trgu

Ogledom protiv Rudeša, Dinamo zatvara prvenstvenu sezonu i to kao pobjednik. A nakon utakmice koja se igra na Maksimiru od 17.30 sati, hrvatski prvak je pripremio veliku proslavu o čemu je zagrebački klub obavijestio javnost klupskim priopćenjem.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26.05.2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba.

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek“, stoji na službenim stranicama Dinama.




Tagovi

GNK DinamoHNLNK Rudeš

Ostale Vijesti