Dinamo ne staje s pojačanjima: Stiže bivši junior Borussije Dortmund i najbolji strijelac druge lige

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.06.18. | 19:14

Oduševio je igrama za Varaždin.

Oni pišu da je prelazak Domagoja Drožđeka u Dinamo jako blizu realizacije, a bit će to 13. pojačanje i dodatno proširivanje napadačkog potencijala i raznovrsnosti. Radi se o najboljeg igraču Varaždina i najboljem strijelcu druge HNL prošle sezone i igraču koji je dosta vremena proveo u nogometnoj školi Borussije Dortmund.

Interes prvaka države za Drožđeka ne čudi jer je ove sezone najzaslužniji što je Varaždin stigao na prag prve lige, vidi se veliki razmak između njega i ostatka lige na terenu, brz je, prodoran, ima fantastičnu završnicu, ali i odlično izvodi slobodne udarce. Moglo bi se reći da je Drožđek sa 22 godine kompletan igrač.

On je sa samo 16 godina napustio Hrvatsku i potpisao stipendijski ugovor s Dortmundom gdje je otišao upravo iz Dinama u kojeg bi se ovih dana trebao i vratiti. U Njemačkoj nije uspio stvoriti priliku među seniorima pa se vratio u svoj rodni Varaždin i pokušao ih dogurati do prve lige, ali nije uspio.

Čini se da bi Varaždin u borbu za prvu ligu sljedeće sezone mogao bez njega, a iako je financijska situacija u klubu dobra čini se da će Dinamo platiti iznos koji se ne odbija. Dakle Dinamo bi uskoro mogao imati novog napadača i mnogi bi se mogli začuditi koliko kvalitetnog. Drožđek je zabio 16 golova tijekom prošle sezone, a još je dva dodao u razigravanju s Istrom, igrao je za U-19 reprezentaciju i Ligu prvaka za juniore s Dortmundom.

(Foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Domagoj Drožđek

Ostale Vijesti