Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Dinamo na startu izgubio od Liverpoola, sljedeći ispit bit će Crystal Palace

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.11.22. | 07:20

U prvoj utakmici Premier League International Cupa U23 momčad Modrih pobijedili su Redsi 2:0

Vratio se Premier League International Cup, liga U23 momčadi, u kojoj igraju engleski klubovi te 'gosti' iz inozemstva. Dinamo već tradicionalno sudjeluje u tom natjecanju, Modri su jednom igrali i finale protiv Bayerna, a u ovogodišnje su natjecanje startali porazom od Liverpoola (0:2). Modre vodi Ivan Senzen, trener juniora, koji je u Englesku poveo kombiniranu momčad, bez nekih zvučnih imena koja su igrala juniorsku Ligu prvaka poput Gabrijela Rukavine, Marka Brkljače, Luke Lukanića, Mare Katinića, Morena Živkovića.... Liverpool je bio bolji, slavio golovima Koumasa u trećoj i Kone-Dohertyja u 72. minuti.

Premier Leaugue International Cup ove godine je promijenio format, 24 momčadi igraju u tri skupine po osam, a osim Liverpoola s Dinamom su u skupini još: Everton, Crystal Palace, Braga, Hertha, Stoke i PSG. Iduću utakmicu Modri igraju protiv Crystal Palacea 14. prosinca, a zadnju u skupini protiv Evertona 8. veljače.

Dinamo je protiv Liverpoola igrao u sastavu: Klarin - Katalinić (od 65. Gubijan), Ruškovački, Gurlica, Cvetko - Kanižaj (od 65.Gec), Soldo, Tonon (od 65.Krdžalić),. Šakota (od 57.Tabak) - Vrbančić (od 73. Čuljak), Mateković.


Tagovi

GNK DinamoLiverpoolPremier League International Cup

Ostale Vijesti