Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo dogovorio beka: U suprotnom smjeru lova i dvojica igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.01.21. | 09:20

Pregovaračka umješnost na djelu.

Još jučer smo pisali kako Dinamo ima namjeru dodatno osnažiti poziciju lijeve strane u obrani. Od rješenja trenutno su na raspolaganju tek Marin Leovac, fenomenalni ali uskoro bivši dinamovac Joško Gvardiol, a Francois Moubandje se vraća tek na ljeto s posudbe iz Turske, a i sâm po sebi je još uvijek velika nepoznanica.

Kao dva kandidata spominjali su se Daniel Štefulj iz Rijeke i Marijan Čabraja iz Gorice. Današnje izdanje Sportskih novosti otkriva kako je odluka pala te da 21-godišnji Štefulj kreće stopama svog oca i na ljeto oblači modri dres.

Transfer će se realizirati već u ovom roku, no igrač će ostati na posudbi na Rujevici. Još jučerašnje informacije odale su kako Rijeka traži novac koji Dinamo nije bio spreman isplatiti, no u međuvremenu je došlo do dogovora. Uz milijun do milijun i pol eura (točan iznos do zadnjeg eura između ovog raspona u ovom trenutku još nije poznat), na Kvarner će se uputiti i dva igrača, Neven Đurasek i Roko Jurišić. Obojica će pripreme još odraditi s Dinamom, Đurasek s prvom momčadi u Rovinju, a Jurišić s drugom momčadi u Poreču.


Tagovi

Daniel ŠtefuljHNK RijekaGNK DinamoMarijan ČabrajaNeven Đurasek

Ostale Vijesti