Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Derbiji završili remijima, Torcida prvi put u Zagrebu kod Futsal Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.03.23. | 07:11

U petak i subotu odigralo se četiri od pet utakmica 15. kola 1.HMNL nakon kojih se situacija na ljestvici dodatno zakomplicirala.

Još u petak Crnica je u uzbudljivoj utakmici svladala Olmissum s 3:2 i dodatno se približila vrhu ljestvice. Dan kasnije, u subotu, vodeći Square u Dubrovniku je dočekao aktualnog viceprvaka i osvajača Kupa Futsal Pulu koja je povela golom Deana Moravca u 28., a dvije minute kasnije konačnih 1:1 postavio je Mirko Hrkać. U 'svebiokovskom derbiju' Marin Sesar doveo je Novo Vrijeme u vodstvo golom u 27., a domaćem Vrgorcu bod je donio Šimun Ivo Barišić pogotkom u posljednjoj minuti utakmice.

Osijek je ostvario prvu gostujuću pobjedu u sezoni, s 4:0 nadvisio je Universitas u Splitu i „Studente“ prikovao na dno ljestvice sa šest osvojenih bodova, šest manje od također splitske Torcide koja danas u 17 sati prvi put gostuje u Zagrebu kod Futsal Dinama.

Torcida u Dom sportova II stiže sa serijom od četiri poraza u nizu, dok je Dinamo u posljednjih šest kola upisao četiri pobjede i dva remija. Zagrebački sastav bi eventualnom novom pobjedom skočio na četvrto mjesto ljestvice, zbog bolje gol-razlike od Vrgorca i Crnice te bi u tom slučaju šest najboljih momčadi lige bilo smješteno u pet bodova razmaka.

1.HMNL, 15. kolo

Petak, 10. ožujka

Crnica – Olmissum 3:2

Subota, 11. ožujka

Universitas – Osijek 0:4

Vrgorac – Novo Vrijeme 1:1

Square – Futsal Pula 1:1

Nedjelja, 12. ožujka

Futsal Dinamo – Torcida, 17.00 (Dom sportova II)



Tagovi

Futsalfutsal1.HMNLPrva HMNLFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK Torcida

Ostale Vijesti