Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Debi s posljedicama većim od rezultatskih: Bivšem Vatrenom prijete dvije kazne Saveza!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.08.24. | 16:06

Jedna zbog izjave, a druga zbog - oblačenja!

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić preuzeo je prije 10-ak dana funkciju trenera GOŠK-a iz Gabele, posrnulog bosanskohercegovačkog prvaka. Time je u aktualnoj trenerskoj postavi tamošnje lige postao drugi Hrvat uz Zorana Zekića koji vodi Sarajevo. Upravo je protiv njega Pranjić debitirao na klupi Gabeljana te upisao poraz 3-1 na Koševu, a osim toga, u utakmici mu ništa nije išlo po planu. Da stvar bude još gora završio ju je i s 10 igrača na terenu nakon samo pola sata igre.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, njegovim mukama tu nije kraj. Naime, nakon utakmice, na redovnoj press konferenciji na koju moraju doći svi treneri, Pranjić nije htio davati nikakve izjave. Točnije, Pranjić se nije pojavio pred TV kamerama nakon utakmice i tako je gledatelje uskratio za komentar. Nakon toga pojavio se na konferenciji za medije, ali je rekao samo:

"Čestitam Sarajevu na pobjedi, nemam komentara na utakmicu. Došao sam ovdje iz respekta prema vama i to je to, nemam više komentara", završio je Pranjić svoj nastup na Koševu.

Iz tog će razloga, pišu bh. mediji Pranjić biti kažnjen, a to nije jedina 'čestitka' koju će mu uputiti Nogometni savez BiH. Isti izvori kažu da je Pranjić prekršio pravila odijevanja. Naime, pravilnikom o natjecanju jasno je definirano sljedeće:

"U pogledu odijevanja osoba u tehničkom prostoru obavezno se primjenjuju sljedeći standardi: glavni trener u odijelu (sa kravatom ili ne), ili trenirci kluba".

P R O P O Z I C I J E natjecanja Prve lige Federacije BiH za natjecateljsku sezonu 2024/2025P R O P O Z I C I J E natjecanja Prve lige Federacije BiH za natjecateljsku sezonu 2024/2025


Pranjić je utakmicu vodio u hlačama, majici i jakni pa Savez ima osnovu za njegovo kažnjavanje. Nevjerojatan debi na klupi za bivšeg hrvatskog reprezentativca, a

Podsjetimo, GOŠK i nakon tri kola nema osvojen niti jedan bod. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Danijel PranjićGOŠK GabelaBiH Premier liga

Ostale Vijesti