REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

“De Bruyne nije pristao na prelazak u Al Ittihad”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 20:42

Belgijski 33-godišnjak je ušao u posljednju godinu svog ugovora s Manchester Cityjem i dugo ga se povezivalo s prelaskom u Saudijsku Arabiju, ali priče koje sugeriraju da je pristao napustiti Etihad Stadium su preuranjene

Kevin De Bruyne nije dogovorio osobne uvjete da se pridruži saudijskom Pro League klubu Al Ittihadu unatoč nedavnim vijestima, oktriva Fabrizio Romano.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Belgijski 33-godišnjak je ušao u posljednju godinu svog ugovora s Manchester Cityjem i dugo ga se povezivalo s prelaskom u Saudijsku Arabiju, ali priče koje sugeriraju da je pristao napustiti Etihad Stadium su preuranjene.

Govoreći ranije ove godine, De Bruyne je rekao da će mu možda biti teško odbiti privlačnost selidbe velikog novca u inozemstvo.

“Imam još godinu dana ugovora pa moram razmisliti što bi se moglo dogoditi”, rekao je tada.

"Moj najstariji sin sada ima osam godina i ne zna ništa osim Engleske. Također me pita koliko dugo ću igrati za Man City. Jednom kada dođe trenutak, morat ćemo se nositi s tim na određeni način. U mojim godinama morate biti otvoreni za sve. Govorite o nevjerojatnim količinama novca u onome što bi moglo biti kraj moje karijere. Ponekad morate razmišljati o tome." (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Kevin De BruyneManchester CityAl-IttihadSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.Fabrizio Romano

Ostale Vijesti