Dani Olmo: Znamo za što smo sposobni, ali moramo biti perfektni

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.19. | 21:30

Najvrjedniji igrač u Dinamovoj povijesti danas je stao pred kamere i rekao svoje viđenje sljedećeg protivnika u Ligi prvaka.

Danas je ispred Fan shopa u centru Zagreba bio organiziran media day u kojem su mnogobrojni igrači Dinama stali pred kamere brojnih novinara te su se pritom osvrnuli na razne stvari.

Jedan od prisutnih nogometaša bio je i Dani Olmo, a uoči prve utakmice Lige prvaka u kojoj Dinamo na Maksimiru dočekuje Atalantu mladi Španjolac je rekao sljedeće:

„Dugo se spremamo za ovu utakmicu i mislim da smo spremni. Za nas je ovo novi izazov, pun Maksimir s našim navijačima je idealno mjesto za napravit dobar rezultat“, započeo je Dani Olmo pa nastavio kakva su njegova mišljenja o Atalanti:

„Jaka je to momčad, pokazali su to već u Serie A. Znamo da će biti teško kao i sa svakom ekipom u Ligi prvaka, ali mi vjerujemo u sebe, motivirano smo i znamo da zaslužujemo biti gdje smo sada, a to moramo i pokazat“, nastavio je ofenzivac Dinama te se osvrnuo na činjenicu da Atalanta ima dosta problema u obrani:

„Mi ćemo raditi kao i do sada budući da znamo za što smo sposobni. Moramo biti perfektni“, a nakon toga se i osvrnuo na situaciju sa transfermarkta koji govori kako je njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku velikih 30 milijuna eura:

„To ne bi bilo moguće bez moje momčadi i bez reprezentacije. Za mene je to samo broj, a ja moram samo raditi dalje kao i do sada.“

Olmo je ključni igrač Dinama te je njegov dolazak iz Barcelone nešto što se ne viđa često u nogometnom svijetu. Na pitanje ispituju li ga suigrači iz reprezentacije o Dinamu mladi veznjak je rekao sljedeće:

„Znaju oni gdje igram. Imam suigrača iz mlade reprezentacije koji igra za Manchester City (Eric Garcia, op.a.), a ja sam mu rekao da se pripremi da u Manchester idemo po pobjedu, tako da se pripremi na to (smijeh)“, govorio je dobro raspoloženi mladić koji sada vrijedi 30 milijuna eura, a osvrnuo se i na ambicije u Ligi prvaka:

„Prva utakmica je najvažnija, ali mi moramo ići utakmicu po utakmicu. Prvo mi moramo dobiti Atalantu, a za dalje ćemo vidjet“

Za kraj pitali smo Danija smatra li da je će svojim dobrim igrama u Plavom dresu jednoga dana doći i do A reprezentacije Španjolske:

„Ja se nadam da da. Tko zna, ako budem igrao u Ligi prvaka možda imam šanse, ali ja sam fokusiran na sljedeću utakmicu i to je to“, završio je Dinamov najvrjedniji igrač u povijesti.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2130208930418730&width=500" width="500" height="550" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Dani OlmoDinamo ZagrebMedia dayfan shopLiga prvakaAtalanta

Ostale Vijesti